Loading... (0%)

Vindbonusutdelning Uddared/Grytsjö 2018

28 maj 2018

Tisdag den 22 Maj var det dags för vindbonusutdelning för Uddared/Grytsjö. Totalt 13 föreningar fick ta del av vindbonusen i år, och utdelningen var på Hotell Freden i Knäred. Vi började utdelningen med lite mingel och mat, innan det var dags för utdelningen. Alla 13 föreningar med totalt 24 representanter var med på utdelningen! Varje förening berättade lite om vad deras vindbonus skulle användas till, bland annat utrustning till läger, hinder till agilityverksamhet, utrustning till fritidslokal samt lekplats på en idrottsplats för de yngre barnen. Vi på Stena Renewable vill passa på att tacka alla representanter och föreningar för en trevlig kväll på hotell Freden!

 

 

Sten Admin - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare