Loading... (0%)

Vindbonusutdelning Saxberget 2018

16 april 2018

Onsdag den 11. april var det dags för vindbonusutdelning för Saxberget. Totalt 9 föreningar fick ta del av bonusen. Vi träffades i den vakra Disponentvillan i Grängesberg för lite mingel och mat, innan det var dags för utdelningen. Totalt 7 föreningar med 11 representanter var med på utdelningen. Varje förening berättade lite om vad deras vindbonus skulle användas till, bland annat utbildning till nya skidlärare, fisketurer med övernattning samt ny kanot! Vi på Stena Renewable vill passa på att tacka alla representanter och föreningar för en trevlig kväll på Disponentvillan.

 

Sten Admin - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare