Loading... (0%)

Vindkraft gör skillnad

07 mars 2017

Vi fick en härlig film och bilder skickat till oss från Bondsjöhöjdens IK-skidor. De blev beviljade vindbonus till sin förening förra året för inköp av en ny startklocka till sin anläggning. I lördags hölls en skidtävling för alla barn i Härnösand (yngre än 10 år) där startklockan användes. Ingen tid tas vid såna här barnlopp men startklockans ljud (samma som eliten) tyckte barnen var spännande och den används annars flitigt på föreningens serietävlingar. Läs mer om vår vindbonus på www.stenarenewable.se och se filmen 
 som verkligen förmedlar glädjen som föreningslivet erbjuder och hur vår vindbonus kan göra skillnad.
www.youtube.com/watch?v=xoQ7krWhyIw

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare