Loading... (0%)

Utdelning av Vindbonus 2010

18 mars 2010

Idag är Göran och Matilda i Ludvika för att dela ut Vindbonus 2010 till nio föreningar. Totalt är det 220,000 kronor som föreningarna får dela på denna gång. Reklambyrån Landet i Björnhyttan bara en kilometer från vindparken har hjälpt oss att spela in några filmer från förra årets vinnare. Du kan se filmerna här. Kvällen var jättetrevlig med mat och dryck och nöjda föreningsmänniskor. Det känns verkligen roligt att kunna bidra ekonomiskt till alla dessa positiva och ideellt arbetande eldsjälar ! Vi tog också några bilder som du kan se här.

Matilda - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare